Hoe kom ik beter uit de verf?

Voor organisaties

Als organisatie heb je er baat bij als alle medewerkers goed uit de verf komen, als iedereen zichzelf vol vertrouwen durft te laten zien en er op die manier volop van alle aanwezige talenten wordt geprofiteerd.

Maar hoe bereik je dat?

Waarom?

Op iedere werkvloer loopt er wel iemand rond die toevallig nèt uitblinkt als de baas kijkt. Of met een idee komt dat juichend ontvangen wordt in een vergadering, terwijl iemand anders hetzelfde bedoelde. Schijnbaar moeiteloos doorstroomt naar hogerop. De aardige collega die altijd precies op tijd binnen komt, als de leidinggevende er ook is.

Irritant? Toeval? Of juist bewust?

Deze training is bedoeld voor iedereen die:

  • Zich meer gezien en gehoord wil voelen, zonder zichzelf te verliezen
  • Soms wakker ligt van kritiek of onzeker is over nieuw gekregen verantwoordelijkheden
  • Zijn of haar ideeën meer voor het voetlicht wil brengen en beter uit de verf wil komen
  • Meer invloed wil uitoefenen, zonder in trucjes te vervallen

Wat nog meer?

Ook ontdekken ze waarom je niet alles moet geloven wat je denkt, dat je linkerhersenhelft soms een leugenaar is en beleven ze hoe het is als je alles kunt bereiken wat je zou willen. Niet alleen onze talenten en vaardigheden zorgen voor succes, er is nog iets wat sterk meetelt: je mindset. Dat je niet altijd hoeft te geloven wat je denkt, is voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Maar jij bent degene die jouw realiteit creëert en het mooie is dat je dat zelf kunt aanleren!

Praktisch

WAT

Tijdens de training ‘Hoe kom ik beter uit de verf’ laten Karianne Schippers en Gwen Teske de deelnemers ervaren hoe ze de krachtigste versie van zichzelf kunnen worden. Ze leren hoe je je invloed vergroot en hoe je meer voor elkaar krijgt door vol vertrouwen en met flair te werken aan je doelen.

WAAR

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. De training vindt plaats bij jullie op locatie en/of online.

INVESTERING

OPTIE A: De investering bedraagt 400,- pp (ex BTW) voor vier dagdelen training op locatie. Na afloop van de live training kan men nog kosteloos meedoen aan online terugkomsessie.

OPTIE B: De investering bedraagt 225,- pp (ex BTW) voor één dagdeel training op locatie PLUS 6 weken e-learning programma.

 

REACTIES

  • Het is een goede training die echt effect heeft, je voelt je er beter door. Cijfer: 8+
  • ‘Ik durf nee te zeggen en te doen! Ik heb de stappen gezet naar waar ik naartoe wil.’ Cijfer: 11
  • ‘Waardevolle training, goed om stil te staan bij je eigen ontwikkeling en rolpatronen’ Cijfer: 8
  • Ik twijfel minder en de wetenschap dat ik zelf verantwoordelijk ben en de touwtjes in handen heb ervaar ik als de grootste verandering. Zeer positief en waardevol’ Cijfer: 9