Hoe kom ik beter uit de verf?

Voor jou

Tijdens de training ‘Hoe kom ik beter uit de verf’ laten we jou in 6 weken ervaren hoe je de krachtigste versie van jezelf kunnen worden. We leren hoe je je invloed vergroot en hoe je meer voor elkaar krijgt door vol vertrouwen en met flair te werken aan je doelen.

Krachtig en praktisch!

Waarom?

Overal loopt er wel iemand rond die toevallig nèt uitblinkt als anderen kijken. Of met een idee komt dat juichend ontvangen wordt, terwijl jij hetzelfde bedoelde. Schijnbaar moeiteloos doorstroomt naar hogerop. De aardige collega die altijd precies weet te zeggen wat klanten willen, en daarnaast ook nog eens altijd als voorbeeld wordt genoemd.

Irritant? Toeval? Of juist bewust?

Deze training is bedoeld voor iedereen die:

  • Zich meer gezien en gehoord wil voelen, zonder zichzelf te verliezen
  • Soms wakker ligt van kritiek of onzeker is over nieuw gekregen verantwoordelijkheden
  • Zijn of haar ideeën meer voor het voetlicht wil brengen en beter uit de verf wil komen
  • Meer invloed wil uitoefenen, zonder in trucjes te vervallen

Wat nog meer?

Ook ontdek je waarom je niet alles moet geloven wat je denkt, dat je linkerhersenhelft soms een leugenaar is en beleef je hoe het is als je alles kunt bereiken wat je zou willen. Niet alleen onze talenten en vaardigheden zorgen voor succes, er is nog iets wat sterk meetelt: je mindset. Dat je niet altijd hoeft te geloven wat je denkt, is voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Maar jij bent degene die jouw realiteit creëert en het mooie is dat je dat zelf kunt aanleren!

Praktisch

WAT

Tijdens de training ‘Hoe kom ik beter uit de verf’ laten Karianne Schippers en Gwen Teske je ervaren hoe je de krachtigste versie van zichzelf kan worden. Ze leren hoe je je invloed vergroot en hoe je meer voor elkaar krijgt door vol vertrouwen en met flair te werken aan je doelen.

WAAR

Er is plek voor maximaal 50 deelnemers. De training start met een live online dagdeel op vrijdag 8 mei en is daarna in je eigen tijd online te volgen met opdrachten en live online meetings.

Zes weken lang ontvang je informatie en opdrachten die er voor zorgen dat jij beter uit de verf komt, je meer gezien en gehoord voelt en met meer vertrouwen jouw doelen tegemoet treedt. De opdrachten doe je op een moment dat het jou uitkomt. Op donderdagavond 21/5 en 18/6 van 20.00 – 21.00 ontmoeten we elkaar online en kun je ervaringen delen en vragen voorleggen.

INVESTERING

De investering bedraagt slechts 175,- (incl. BTW).  We starten gezamenlijk op vrijdag 8 mei van 10.00 – 13.00 uur

REACTIES

  • Praktische suggesties, ik stap directer op problemen af en heb meer eigenwaarde. Ik vond de training zeer positief en nuttig in de praktijk. Cijfer: 9
  • Ik durf nee te zeggen en te doen! Ik heb de stappen gezet naar waar ik naartoe wil. Cijfer: 11 🙂
  • Waardevolle training, goed om stil te staan bij je eigen ontwikkeling en rolpatronen. Cijfer: 8
  • Ik twijfel minder en de wetenschap dat ik zelf verantwoordelijk ben en de touwtjes in handen heb ervaar ik als de grootste verandering. Zeer positief en waardevol. Cijfer: 9