Over Ons

 

Over Karianne

 

In je element zijn. Dat geeft energie. Dat geldt als ik het zelf ben, in mijn werk als coach en trainer, en zeker ook als ik het bij anderen zie ontstaan. In 1994 begon ik na het afronden van mijn studie Communicatiewetenschap met veel enthousiasme als zelfstandig ondernemer, trainer en coach. Sindsdien geef ik mijn leven en werk vorm op een manier die past bij mijn verlangens, talenten, ambities en overtuigingen. En help ik anderen om hetzelfde te doen in mijn bedrijf Firmaklaarvoordestart.nl

Over Gwendoline

 

Opgeleid als neurobioloog met een passie voor neuromarketing, werk ik nu als webconsultant en trainer. Als eigenaar van de Webshop Academy heb ik al menig webwinkel op de kaart gezet en als mede eigenaar van ZoomvoorSucces help ik ondernemers die persoonlijk en zakelijk willen groeien. Ik ben de persoon die technische uitdagingen combineert met inzichten over onszelf, de keuzes die we maken en de dingen die we doen. Anderen roemen mijn praktische ondersteuning, positieve feedback en brede kennis en zelf word ik het allerblijst als mensen doen waar ze voor gemaakt zijn en daar apetrots op zijn.

Samen geven we trainingen bij bedrijven, waarvan Beter uit de Verf er één is. Heerlijk om te doen en ook met zoveel succes, dat we besloten om er ook nog een online versie van te maken. 

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op!

# trainingen gegeven

# landen gewoond

# lunches die we samen hebben gegeten

% van de tijd dat ik de tijd vergeet..

  Neem Contact Op

Meer Info

Beter uit de Verf is een samenwerking tussen FirmaKlaarvoordeStart en Webshop Academy

Telnr: 06-42354560/  06-53815766

 

Foto Gwendoline door Prisca Visser; foto Karianne door Chantal Ariêns

GRATIS meedoen met de eerste week van de online training?

Vul dan snel je mail adres in!

Succes! Check je inbox!

10 strategieën die gegarandeerd succes opleveren

Vul hier je naam en mail in

Gelukt! Check je inbox!