Wat we doen

 
Kan je wakker liggen van kritiek of onzeker zijn over nieuw gekregen verantwoordelijkheden? Vind je het lastig om jouw ideeën uit te spreken tijdens vergaderingen? Of misschien loop je met wat minder tastbare gedachtes zoals: is dit het? Hoe kies ik? Wat kan ik? Waar wil ik heen en welke stappen moet ik nemen?

Kortom: hoe kom ik beter uit de verf?

Wij laten we je ervaren hoe je de krachtigste versie van jezelf kunt worden.

Onze Filosofie

Wij geloven dat je je soms kleiner voordoet dan je bent. Dat je je regelmatig tegen laat houden door je eigen gedachten. Of die van je partner, ouder of collega.. En we geloven ook dat wij jou handvatten kunnen geven waardoor je steviger in je schoenen zal staan, waardoor je concreet op weg kan gaan naar de plek waar jij optimaal tot je recht komt.

Onze Methodes

In deze bijzondere, doelgerichte training ontdek je wat de kracht is van faken, waarom je linkerhersenhelft soms een leugenaar is en zal je beleven hoe het is als je alles kunt bereiken wat je zou willen.

Want stel je eens voor hoe jouw leven er uit ziet als je weet welke stappen je moet nemen, en alles moeiteloos gaat zoals jij het wilt?

Ons Doel

Na afloop durf je krachtige keuzes te maken en te gaan staan voor dat wat je ambieert. Op weg naar de plek waar jij optimaal tot je recht komt. En dat is waar we het voor doen: voor jou. In je element. Dat is wat iedereen wil zijn. En wat iedereen kán zijn.

In Company

Als organisatie heb je er baat bij als alle medewerkers goed uit de verf komen, als iedereen zichzelf vol vertrouwen durft te laten zien en er op die manier volop van alle aanwezige talenten wordt geprofiteerd.

Maar hoe bereik je dat?

Open Training

Tijdens de training 'Hoe kom ik beter uit de verf' laten we jou in vier dagdelen ervaren hoe je de krachtigste versie van jezelf kan worden. We leren hoe je je invloed vergroot en hoe je meer voor elkaar krijgt door vol vertrouwen en met flair te werken aan je doelen.

Online Training

Met live dag. Dat je niet altijd hoeft te geloven wat je denkt, is voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Maar jij bent degene die jouw realiteit creëert en het mooie is dat je dat zelf kunt aanleren!

We starten 11 mei 2020 met het online programma! Meer info? Klik dan hier:

GRATIS meedoen met de eerste week van de online training?

Vul dan snel je mail adres in!

Succes! Check je inbox!

10 strategieën die gegarandeerd succes opleveren

Vul hier je naam en mail in

Gelukt! Check je inbox!